artikel

PMP Furniture laat zien wat ze in huis heeft

Restaurant 176

PMP Furniture staat al een aantal jaren op de Maison et Objet in Parijs. Door deze grote internationale beurs is de interesse vanuit de horeca enorm toegenomen.

PMP Furniture laat zien wat ze in huis heeft

Dit zorgt ervoor dat de projecten een hoge vlucht hebben genomen. Ondertussen worden de meubels in eetcafés, bed-and-breakfastlocaties, restaurants en hotels over de hele wereld geleverd. Het is belangrijk om ook aan de Nederlandse markt te tonen wat PMP Furniture in huis heeft. Hiervoor is de Horecava de place to be. Tot de speerpunten horen de barbanken. Die kan PMP Furniture volledig customized leveren zodat de bank past in het interieur. Zo is er voor ieder project een oplossing op maat te bedenken en hoeft de klant dus geen concessies te doen. Tijdens de Horecava op stand 01.512biedt het bedrijf gratis horeca-interieuradvies. Vraag ernaar op de stand!

Reageer op dit artikel