artikel

Sweet Potatoes, niet weg te denken uit foodbranche

Restaurant 98

In alle stijlen en snijmaten zijn Sweet Potatoes verkrijgbaar. Het product blijkt een steeds groter publiek te trekken dat altijd maar opzoek is naar iets nieuws, iets lekkerders en uiteraard ook iets wat gezonder is.

Sweet Potatoes, niet weg te denken uit foodbranche

Sweet Potatoes worden gezien als een superfood vanwege het hoge percentage mineralen en vitamines, waardoor de consument het product in hoog tempo omarmt. De immense diversiteit maakt de Sweet Potato geliefd bij chefs in verschillende foodservicekanalen.
Sweet Potato is trending en dat zie je steeds vaker terug op de menu’s. Gasten zijn op zoek naar nieuwe belevenissen als ze uit eten gaan, terwijl u als ondernemer zoekt naar onderscheidende, multi-inzetbare producten die een toegevoegde waarde kunnen hebben voor uw onderneming en klantbelevenis.
Friet is en blijft de eeuwige favoriet, maar de Sweet Potato van LambWeston brengt met zijn variëteit en bijzondere eigenschappen een erg aangename afwisseling op het menu. LambWeston staat op de Horecava op stand 08.405

Reageer op dit artikel