artikel

C’est Ça innoveert met culinaire warme sauzen

Restaurant 291

Onder het merk C’est Ça is er een nieuwe generatie culinaire basissauzen en kant-en-klare sauzen voor professionals op de markt. De sauzen spelen in op de toegenomen behoefte naar gemaksoplossingen in de professionele keuken en op de actuele trends in het kader van duurzaamheid. De sauzen zijn allergenenvrij en volledig plantaardig.

C’est Ça innoveert met culinaire warme sauzen

Door de uitgekiende toepassing van umami, gewonnen uit groenten en paddenstoelen, hebben de sauzen een krachtige smaak die dezelfde smaakbeleving geeft als een traditioneel getrokken fond. De sauzen zijn  romig, maar als basis is gekozen voor een plantaardige olie in plaats van room, waardoor de sauzen ook volledig lactosevrij zijn.

Vier sauzen

Het assortiment van C’est Ça bestaat uit een Witte Basissaus, Bruine Basissaus, Champignonsaus en Pepersaus. Vier populaire sauzen, vol en romig van smaak. Door het unieke bereidingsproces behouden deze sauzen hun verse smaakbeleving en zijn toch lang houdbaar. De culinaire sauzen van C’est Ça zijn van constante kwaliteit. De sauzen zijn eenvoudig te gebruiken in een pan, oven en au bain-marie. Daarnaast zijn de sauzen te bereiden in een koud bereidingsproces en zijn ze tevens diepvriesbestendig. Ze vormen een goede basis voor huisgemaakte sauzen en bieden alle ruimte voor een eigen creatieve finishing touch.

 

Reageer op dit artikel