fotoreportage

Alle gerechten en schotels Bocuse d’Or 2012

Restaurant

Voor de echte liefhebber: het overzicht van de schalen die de negentien deelnemende landen aan de Europese finale van de Bocuse d’Or maakten. Het resultaat was zeer divers: veel glaswerk, maar ook houten constructies en zelfs een echte rookoven. Behalve de opdracht om een schaal en een bord met als hoofdingredient zwartpootkip (Label rouge) te maken, moesten de koks aan de slag met zeetong en grijze garnalen. De Noor Orjan Johannessen van restaurant Bekkjarvik Gjestgiveri won met gepocheerde tong met garnalen, citroen en kaviaar en artisjok met truffel. De vleesdis bestond uit geglaceerde kip met zwarte truffel, rozijn en ui.
Er zijn vier foto’s van ieder land. De volgorde is: België, Bulgarije, Tsjechië, Denemarken, Spanje, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, IJsland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Nederland, Polen, Groot-Brittannië, Zweden en Zwitserland.

Alle gerechten en schotels Bocuse d’Or 2012
Reageer op dit artikel