fotoreportage

Bocuse d’Or 2012: de dag van de uitslag

Restaurant

Het verlossende woord van de jury van de Europese finale van de Bocuse d’Or kwam woensdag 21 maart pas aan het begin van de avond. Met de hakken over de sloot plaatste het Nederlands team zich in Brussel als twaalfde en laatste voor de mondiale finale in Lyon. Tot die tijd was de dag vooral gevuld met wachten, het geven van interviews, ontmoeten van en poseren met sponsoren als Sola en Villeroy en Boch en kijken naar concurrenten. Uit Nederland kwamen Hajé de Jager en Lodewijk van der Grinten van KHN een kijkje nemen. De Braziliaanse juryvoorzitter Alex Atala brengt ook een bezoek aan de Nederlandse delegatie en gaat met hen en met Bocuse-bestuurslid Joop Braakhekke op de foto. Een verslag met foto’s van Bianca Roemaat en Arnold van West.

Bocuse d’Or 2012: de dag van de uitslag