fotoreportage

Calf&Bloom: nieuw lunchrestaurant

Restaurant

Aan de Singel 461 tegenover de Bloemenmarkt in Amsterdam is het nieuwe lunchrestaurant Calf&Bloom geopend. De zaak zit in de voormalige locatie van Replay Café. Calf & Bloom heeft een tweede ingang via winkelcentrum Kalvertoren. Chef-kok Joost van Rijswijk (voorheen executive chef van Park Hotel Amsterdam) heeft een internationale lunchkaart gemaakt. Daarnaast kun je er terecht voor koffie en een glas wijn. Er is een terras aan de Singelgracht.

Calf&Bloom: nieuw lunchrestaurant

De menukaart van Calf & Bloom bevat sandwiches van pain de campagne (Normandisch landbrood), verse pasta’s en mooie salades. Er is gratis wifi en een uitgebreide selectie aan kranten en tijdschriften. Architectenbureau Concrete heeft het restaurant ontworpen. ’s Avonds is de ruimte beschikbaar voor privé diners en feesten. Foto’s: Ewout Huibers.

Reageer op dit artikel