fotoreportage

Foto’s Kazerne restaurant Eindhoven

Restaurant

In Eindhoven is Kazerne Eten Drinken en Design van start gegaan. Vanaf 1 oktober is de locatie permanent geopend. Initiatiefnemers Annemoon Geurts en Koen Rijnbeek brengen in een voormalige marechaussee kazerne zeven dagen in de week, 365 dagen per jaar goed eten en drinken en design. ‘In de Kazerne genieten gasten tussen exposities en ontmoeten ze aan tafel vrienden, collega’s en opdrachtgevers, terwijl in cross-over labs nieuwe concepten geboren worden’, zegt Geurts. ‘Presenteren (Expo), creëren (Lab), ontmoeten (Meet). Dat samen is Kazerne.

Foto’s Kazerne restaurant Eindhoven

Kazerne serveert – bij goed weer ook op de binnenplaats – bubbels en oesters, een robuuste pasta of salade en een 3-gangen menu à 35 euro. Het restaurant telt 100 zitplaatsen. Er is ruimte voor ruim tweeduizend vierkante meter design en een theater/symposiumruimte.

Op de planning staan tevens zeven hotelsuites en een fini-dining restaurant en een aantal kleinere vergaderruimtes.

Foto’s Kazerne/Ruud Balk en Koos Groenewold (Misset Horeca).

Reageer op dit artikel