fotoreportage

Foto’s: nieuw restaurant Monarh in Tilburg

Restaurant

In Tilburg opent 5 december restaurant Monarh. Het restaurant bevindt zich in het ruim 120 jaar oude klooster van de missionarissen van ‘Het Heilige Hart’, in de Tilburgse volksmond; ‘Rooi Harten’. De zaak telt zestig couverts en achter de kachel staan Paul Kappé en Roy Klerks.

Foto’s: nieuw restaurant Monarh in Tilburg

In 2013 begon de bouw van restaurant Monarh in de voormalige keuken van de Rooi Harten missionarissen. Vanuit het restaurant is er zicht op de nieuwe keuken van het restaurant. Achter de kachel staan Paul Kappé en zijn sous Roy Klerks. Zij werkten al vier jaar samen in de keuken van Restaurant Sjieque. Maître/sommelier is Marijn Mulders. De kookstijl van de heren is Frans/internationaal.

De zaak heeft 60 couverts en een driegangenmenu is verkrijgbaar vanaf 36,50 euro. Vijf gangen voor 52,50 euro. Binnen de kloostermuren is voor gasten een eigen parkeerplaats.

Foto’s: Klerksfotografie.nl

Reageer op dit artikel