fotoreportage

Foto’s receptie Alliance Gastronomique

Restaurant

Okura Amsterdam was zondag 18 januari decor voor de nieuwjaarsreceptie van Alliance Gastronomique. Er waren bijna 600 mensen, veelal vaste gasten van de zestien aanwezige restaurants. De chefs en hun brigades maakten allen één gerechtje, waardoor er in totaal maar liefst 8.000 gerechten geserveerd zijn. Bekijk de beelden.

Foto’s receptie Alliance Gastronomique
Fons Klapper

Voor het eerst was er midden in de keuken een Chef’s Table geplaatst. Hier kreeg een aantal gasten, waaronder 3FM dj Gerard Ekdom, Ramon Beuk en Julius Jaspers, de gerechtjes door de chefs persoonlijk geserveerd. De aanwezige restaurants: Aan de Poel, Bolenius, Bord’Eau, Ciel Blue, Yamazato, La Rive, Vinkeles, Merlet, De Burgemeester, Chapeau!, De Gieser Wildeman, De Bokkedoorns, Niven, Fred, De Moerbei en ’t Nonnetje.

Fotograaf: Fons Klappe

Reageer op dit artikel