fotoreportage

Foto’s Fitzgerald Rotterdam

Restaurant

In Rotterdam is Danny Gonzalez, voormalig maître-sommelier van het Wereldmuseum en Gastheer van het Jaar 2012 volgens GaultMillau, restaurant Fitzgerald gestart. In het restaurant onder hotel citizenM staat Remco Kuijpers, tot voor kort souschef bij het Wereldmuseum, achter de kachel. Fitzgerald heeft een binnentuin en een oppervlakte van vierhonderd vierkante meter, verdeeld in vier zones. Bekijk de beelden van Fitzgerald, interieur en gerechten.

Foto’s Fitzgerald Rotterdam

De bedrijfsleider is Richard de Jong (ook afkomstig van het Wereldmuseum). Naast Danny Gonzalez is Marijn Smit overgekomen van Wijnbar Vine als sommelier.  Het interieur is ontworpen door de Italiaanse architecte Daniela Germone van Disstudio en combineert vintage klassiekers met op maat gemaakt modern design. Eyecatcher is de monumentale bar middenin de ruimte. Hier kunnen kleine, culinaire hapjes worden geserveerd, maar kan ook van de à la carte kaart worden besteld. Fitzgerald heeft twee eetzalen en een private dining gedeelte dat kan worden afgesloten.

Reageer op dit artikel