fotoreportage

Foto’s: Michelin kidslunch bij Niven Kunz

Restaurant

Het sterrestaurant van Niven Kunz was woensdag 25 november tijdens de lunch volledig bezet met zeer jonge gasten. Als tegenreactie op het initiatief ‘Kindvrije Horeca’ lieten Niven Kunz, Francesca van Berk en Susan Aretz zien dat kinderen juist in de horeca thuishoren.

Foto’s: Michelin kidslunch bij Niven Kunz

Er ontstond eerder dit jaar veel ophef over  het initiatief ‘Kindvrije Horeca’. Kinderen zouden een avond uit voor andere gasten verpesten en kunnen dus maar beter thuisblijven was de strekking. Niven Kunz wilde samen met twee foodblogger het tegendeel bewijzen. 

De kinderen kregen een driegangenmenu geserveerd.  Het jeugdjournaal legde het vast.  Kinderen vonden het ‘deftige’ eten lekker en alle worden waren leeg, zegt Niven als hij een kijkje neemt bij de afwas. 

Het menu:

Amuses
Rode biet, zwarte bes en sakura
ijshoorntje met paprika en geitenkaas

Gele groenten met krab

Wortelen met wortelrisotto & kabeljauw

Mini magnum en pina colada (alcoholvrij)
Donkere chocolade met banaan en zoete aardappel

Lees hier meer over de lunch bij het sterrestaurant van Niven Kunz.

De foto’s zijn gemaakt door Rinze Vegelien.

Reageer op dit artikel