fotoreportage

Foto’s Zusje-restaurants

Restaurant

Eindhoven, Apeldoorn en Nijmegen krijgen een vestiging van Restaurant ‘t Zusje. De teller van de franchiseformule komt op 15 zaken zodra deze vestigingen hun deuren hebben geopend. Bij Zusje eten gasten de hele avond onbeperkt kleine hapjes voor 27,80 euro. De Zusje-locaties in beeld.

Foto’s Zusje-restaurants
Gerechtjes van Zusje

In Eindhoven (Huize Ravendonck, Ten Hagestraat 2) gaat de zaak op 18 december van dit jaar open. In Apeldoorn (Marktplein 25) gaat Zusje op 5 februari 2016 van start en in Nijmegen (Lankforst 51-01) op 4 maart 2016.

Bij de dertien locaties die al open zijn werken zo’n 700 mensen. De omzet per vestiging bedraagt 1,4 miljoen euro.

In Misset Horeca 22 van 11 december 2015 een reportage over de Zusje-formule.

Reageer op dit artikel