fotoreportage

Foto’s: H.Burger opent zaak voor high end hamburger in Amsterdam

Restaurant 1751

H.Burgers, een nieuw high-end Hamburger -concept is donderdag 20 oktober officieel opengegaan aan de Clercqstraat in Amsterdam. De dagelijks verbereide hamburgers kunnen van lunch tot en met diner genuttigd worden in het restaurant, de stadstuin of in een private-dining-omgeving.

Foto’s: H.Burger opent zaak voor high end hamburger in Amsterdam

Helemaal nieuw is H.Burgers niet. Eerder was er al de soft-opening. Donderdag 20 oktober zijn de deuren van de nieuwe zaak van oprichters Abdel el Hamri en Youssef Bouali officieel opengegaan.

Eigen vleesblend en brood

H.Burger richt zich op de hamburger, milkshakes en sides. Alle hamburgers worden dagelijks vers bereid en met de hand gevormd van premium 100% rundvlees. De blend wordt speciaal voor H. Burger door een ambachtelijke vleesslager uit Amsterdam geproduceerd. Het brood is ook een eigen recept, ontwikkeld in opdracht van H.Burger.

Kunst, cultuur en exposities

Voor privé gelegenheden en evenementen is er een benedengedeelte, die uitloopt op de stadstuin. Die laatste is een biologische moestuin waar gedurende het jaar verschillende groenten en fruit worden geteeld door de chef. Verder organiseert H.Burger hier diverse activiteiten op het gebied van kunst en cultuur, zoals exposities, workshops, meetings en boeklezingen.

 

Reageer op dit artikel