fotoreportage

Foto’s: Kindvriendelijk restaurant Bruis

Restaurant 1783

Het kindvriendelijke restaurant Bruis heeft op 8 december officieel haar deuren geopend aan de Deltazijde 3 in Blaricum.

Foto’s: Kindvriendelijk restaurant Bruis

‘Je geniet als ouder pas echt als de kids genieten’, aldus het team van Bruis. Daarom bevat het restaurant een speeltuin, ontdekhoeken, funfloor, minispeelhuizen, gamezone en bioscoop. Kinderen kunnen daar fijn spelen, terwijl de volwassenen in een relaxte no-worry sfeer genieten. Ook bevat het restaurant flexplekken en een vergaderzaal.

Kidskaart

Restaurant Bruis is geopend voor ontbijt, lunch, diner én kinderfeestjes. Voor de kinderen is er een speciale menukaart met daarop onder meer de ‘Blup blup burger’, een visburger met doperwten, ‘Zoete chips’ van zoete aardappel, ‘Frisse friet’ – van komkommer en wortel – maar ook pannenkoeken of patatjes met kip en appelmoes.

Bruis is 7 dagen in de week geopend.

Reageer op dit artikel