fotoreportage

Foto’s Watertuin Bergen op Zoom

Restaurant 2614

Bergen op Zoom is de vijfde locatie in Nederland van het all-in concept Watertuin. De locatie in een historisch pand telt 440 zitplaatsen. Bekijk hier de beelden.

Foto’s Watertuin Bergen op Zoom
Watertuin Bergen op Zoom

Twee grote keuken buffetten (koud en warm) staan centraal in de ruimte. Het assortiment op het buffet wordt aangepast aan het ontbijt, lunch en diner. De koks achter de buffetten maken alles live klaar en de gast kan bijvoorbeeld zelf zijn pizza samenstellen, maar ook een grand dessert. Bij de grill en bakplaten zijn de keuzes bij vis en vlees uitgebreid: T-Bone, lamskoteletten, Rib-eye en sliptong, zalm, halve kreeft en coquilles.

MEER OVER WATERTUIN

Watertuin Bergen op Zoom bevindt zich in het gebouw van de oude Suikerfabriek ‘De Zeeland’. Het imposante en markante industrieel gebouw heeft begin vorige eeuw dienst gedaan als Suikerfabriek. De gebouwen die zijn overgebleven zijn in zijn geheel gerestaureerd met behoud van het industriële karakter. De Zeeland is nu een overdekt winkelcentrum met detailhandel als aanvulling op de reeds bestaande woonboulevard.

Reageer op dit artikel