fotoreportage

Horecainterieur: eerste vernieuwde Popocatepetl van Debuut

Restaurant 1778

In Utrecht is de eerste van de zes vestigingen van Popocatepetl, de Mexicaanse formule van Debuut, verbouwd. ‘De welbekende Mexicaanse taferelen van ‘Popo’ hebben plaats gemaakt voor een eigentijds, sfeervol interieur met Latin invloeden. Ook de kaart is aangepast. Bekijk hier de beelden.

Horecainterieur: eerste vernieuwde Popocatepetl van Debuut

 Naast authentieke en vernieuwde Mexicaanse gerechten is er veel aandacht voor dranken. Op het menu staan cocktails en de befaamde Mexicaanse spirits; tequila en mezcal. Utrecht heeft de primeur van de restyling. De zes andere vestigingen in het land worden de komende periode getransformeerd.

Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl is al 35 jaar een begrip in Nederland en heeft veel vaste gasten. In Mexico staat ‘Popocatepetl’ voor de bekende vulkaan bij Mexico City. De naam is oud-Azteeks en betekent ‘daar waar de aarde heet wordt’. In Nederland staat ‘Popocatepetl’ al jaren garant voor lekker eten in een Mexicaanse ambiance.

Eigentijds menu en ambiance

Inmiddels is het tijd geworden voor een aanpassing van het interieur en de menukaart. Hiermee speelt Popocatepetl in op de veranderende wensen van de gasten. Met meer verfijnde gerechten, bites to share en een uitgebreide drankenkaart, biedt het Mexicaanse restaurant voor een ieder wat wils. Uiteraard zijn de klassiekers – tortilla’s, faijtas, tostadas en quesadillas – nog steeds verkrijgbaar. Nieuw is het aanbod cocktails waaronder de ‘Mexican Bulldog’; een combinatie van een Corona biertje met een Margarita. Het traditionele interieur is getransformeerd naar een hedendaags design met een Latin touch.
Popocatepetl is een horecaconcept van Debuut.

Reageer op dit artikel