fotoreportage

Horecainterieur vernieuwd: De Firma in Nijmegen

Restaurant 2366

Bas Hoebink, eigenaar van drie horecabedrijven in Nijmegen heeft zijn eerste zaak, De Firma met terras aan de Waalkade, grondig verbouwd. Alleen de buitenmuren zijn blijven staan. De rest van het horecainterieur is helemaal nieuw.

Horecainterieur vernieuwd: De Firma in Nijmegen

Bas Hoebink is naast eigenaar van De Firma ook eigenaar van De Meesterproef en van Black Fox, een slagerij annex restaurant.

De Firma, aan de Lage Markt in Nijmegen, heeft een licht horecainterieur, dat is gebaseerd op de laidback strandtenten in Sydney en Kaapstad. ‘Je vindt daar restaurants waar je ontspannen kunt genieten van hoge kwaliteit eten en drinken,’ aldus Bas Hoebink. ‘Wie het oude pand van de Firma nog kent, herinnert zich waarschijnlijk alle nisjes en hoekjes. Daarvan is nog maar weinig te herkennen. Tegenwoordig is het een ruim opgezet restaurant waar je bij binnenkomst gelijk de hele zaal kan zien en ook het terras aan de Waalkade.’

Nieuwe chef-kok voor De Firma

Naast een vernieuwd horecainterieur en aangepaste menukaart is ook het team wat de gerechten bereidt en serveert, veranderd. Een nieuwe chef-kok, Gavin O’Keeffe, en bedrijfsleider, Wouter Egtberts, zorgen ervoor dat iedereen het naar de zin heeft bij De Firma. Sommelier Job Zonneveld zorgt voor bijpassende wijnen. De Firma is vanaf april 7 dagen per week geopend voor lunch, diner en borrel en is ook te reserveren voor grotere gezelschappen.

Vergaderen in Nijmegen

De Firma is een bedrijf met vele mogelijkheden. Onderdeel van het horecainterieur is onder andere een aperitivobar, met Italiaans geïnspireerde cocktails. Een restaurant waar gerechten worden geserveerd die samen gedeeld kunnen worden. Daarnaast zijn er diverse ruimtes waar je met gezelschappen kan eten of vergaderen.

Reageer op dit artikel