fotoreportage

Horecainterieur: Popocatepetl The Mexican in Haarlem

Restaurant 2381

Het traditionele Mexicaanse restaurant Popocatepetl in Haarlem heeft een metamorfose ondergaan. De welbekende Mexicaanse taferelen hebben plaats gemaakt voor een eigentijds, sfeervol interieur met Mexicaanse invloeden.

Horecainterieur: Popocatepetl The Mexican in Haarlem

Eind april 2017 opende het vernieuwde restaurant Popocatepetl op de Riviervismarkt naast de Janskerk haar deuren. Gasten kunnen nu niet alleen genieten van het prachtig nieuwe interieur, ook de kaart is aangepast. Met meer verfijnde gerechten, bites to share, een nieuwe lunchkaart en een uitgebreide drankenkaart, biedt het Mexicaanse restaurant voor een ieder wat wils. Uiteraard zijn de klassiekers – tortilla’s, faijtas en quesadillas – nog steeds verkrijgbaar. Nieuw is het aanbod cocktails waaronder de ‘Mexican Bulldog’; een combinatie van een Corona biertje met een Margarita.

Hedendaags design met Mexicaanse touch

Het traditionele interieur is getransformeerd naar een hedendaags design met een Mexicaanse touch. Het resultaat is een warme ambiance met veel bijzondere eyecatchers. Denk aan de wand met hoefijzers – een symbool voor geluk – en authentieke Mexicaanse gekleurde kuipstoeltjes. Na Utrecht en Rotterdam was Haarlem aan de beurt voor een restyling. De andere vestigingen in het land worden de komende periode getransformeerd.

Popocatepetl is een begrip in Nederland

Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl is al 35 jaar een begrip in Nederland en heeft veel vaste gasten. In Mexico staat ‘Popocatepetl’ voor de bekende vulkaan bij Mexico City. De naam is oud-Azteeks en betekent ‘daar waar de aarde heet wordt’. In Nederland staat ‘Popocatepetl’ al jaren garant voor lekker eten in een Mexicaanse ambiance. Het restaurant is een horecaconcept van Debuut BV, een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. De eerste Popocatepetl opende in 1983 haar deuren in Utrecht. Daarna volgde de restaurants in Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Breda, Haarlem, Amersfoort.

Reageer op dit artikel