fotoreportage

Optimale wijn-spijscombinaties met Roda-wijnen

Restaurant 682

Op maandag 30 oktober presenteerde Fourcroy Nederland wijnen van Bodegas Roda in de vorm van een wijn-spijsproeverij. Onno Kokmeijer, executive chef van Ciel Bleu** had diverse gerechten gemaakt die met Roda wijnen van verschillende jaargangen werden gecombineerd.

Optimale wijn-spijscombinaties met Roda-wijnen
Onno Kokmeijer, Noël Vanwittenbergh en Agustin Santolay

Noël Vanwittenbergh, sommelier van Ciel Bleu en SVH Wijnmeester introduceerde de Roda-wijnen aan tafel. Speciaal voor de gelegenheid was Agustin Santolaya, president van Bodegas Roda afgereisd naar het proeflokaal van Fourcroy in Bussum. Het Spaanse Bodegas Roda is een van de meest representateve wijnhuizen in Rioja Alta. Het wijnhuis behoort inmiddels tot de top van de wijnproducenten.

De Roda Reserva Doc Rioja

Roda-wijnenDe Roda Reserva is zeer complex en veelbelovend in de geur. Deze wijn heeft veel donker fruit, vanille en een pepertje. In de smaak die krachtig is veel tinten van vanille, kruiden, peper en zwart fruit waarvan veel bramen.

Hieronder de foto’s van de wijn-spijscombinaties.

Foto's

Reageer op dit artikel