fotoreportage

Trends servies en tafelaankleding Horecava 2018

Restaurant 5032

Natuurlijke tinten, structuren en reliëf in het servies, authenticiteit en ambacht. Dat zijn de trends in het servies voor 2018. De servies-stands op de Horecava 2018 zijn weer een genot voor het oog. Missethoreca.nl maakte het jaarlijkse rondje langs onder andere Pabst & Pabst, Villeroy en Boch, Duni, Maastricht Porcelein, Tafelconcept Nederland, L.F.A. Feijen b.v, Seltman Weiden, Serax en StylePoint.

Trends servies en tafelaankleding Horecava 2018

Wat zijn de trends in horecaservies? Meest in het oog springend dit jaar is toch wel de presentatie van Studio Raw. Bij Studio Raw kun je je eigen servies laten ontwerpen. Je maakt een keus uit talloze vormen en maten en bepaalt samen met de keramist de afwerking van de buiten- en binnenzijde. Eindresultaat is een servies met een eigen identiteit.

horecaserviesIn hal 1 van Horecava 2018 zie je bij de stand van Stylepoint een keramist aan het werk. Studio Raw is een in-house productiestudio waar op maat, kleine persoonlijke series servies voor de creatieve horecaondernemer of chef geproduceerd worden. Dus wil je een exclusief servies en een servies dat naadloos aansluit bij het restaurant-concept of gerecht, Studio Raw geeft invulling aan al uw wensen. De studio is gevestigd in showroom van Stylepoint in Utrecht en opent medio februari 2018 de deuren.

Bekijk hieronder de stands van alle servies en tafelaankledingleveranciers. De eerste zeven foto’s zijn van Studio Raw.

Foto's

Reageer op dit artikel