fotoreportage

Horecainterieur: vernieuwd Bridges* is high-end maar toegankelijk

Restaurant 611

De restaurants van Sofitel Legend The Grand Amsterdam hebben een grondige renovatie en een totale metamorfose ondergaan. Het ‘oude’ restaurant Bridges heropent als twee concepten: Bridges Dining en Bridges BarBistro.

Horecainterieur: vernieuwd Bridges* is high-end maar toegankelijk
Het vernieuwde interieur van Bridges Dining en Bridges BarBistro is geïspireerd op de binnentuin.

Restaurant Bridges vernieuwt interieur. Dat is ontworpen door de gerenommeerde Schotse designer Jim Hamilton, die zich voor Bridges BarBistro heeft laten inspireren door de binnentuin van hotel The Grand. Net als een goed ontworpen tuin, vormt het restaurant een inspirerende omgeving waarin de gast steeds iets nieuws ontdekt, dankzij verborgen ruimtes, gezellige hoeken en weloverwogen details.

De kleuren en het groen uit de tuin komen terug in het interieur, waardoor binnen naadloos overloopt in buiten. In Bridges Dining staan naast het groen van grote planten, zwart- en goudtinten centraal. Samen met twee grote kunstwerken aan weerszijden van het restaurant zorgt dit voor een moderne, luxe uitstraling. Het interieur van Bridges Dining en Bridges BarBistro versterken elkaar, maar bieden tegelijkertijd voldoende privacy.

Foto's

Reageer op dit artikel