fotoreportage

Horecainterieur: Razmataz in Amsterdam

Restaurant 444

Na negen jaar was restaurant Razmataz, kortweg RAZ, aan het Amsterdamse Hugo de Grootplein toe aan een metamorfose. Op 1 maart gingen de deuren van het vernieuwde Razmataz open, kijk je mee?

Horecainterieur: Razmataz in Amsterdam
Het vernieuwde interieur van restaurant Razmataz in Amsterdam.

Negen jaar geleden opende restaurant Razmataz aan het toen nog verlaten Hugo de Grootplein in Amsterdam Westerpark. Sindsdien staat het Italiaans-Franse restaurant bekend om de buurtfunctie, waar gasten zeven dagen per week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terechtkunnen. Op donderdag 1 maart heeft eigenaresse Iris Molkenboer de vernieuwde RAZ gepresenteerd met een speciaal vijfgangenmenu voor genodigden. Chef-kok Richard Taylor heeft een nieuw menu samengesteld dat aansluit op het nieuwe interieur.

Bekijk ook de fotorepo van horecainterieur: Sylt in Rotterdam van de Horecafabriek

Van ontbijt tot cocktails

Bij Razmataz kunnen gasten terecht voor een ontbijt, een kop koffie, een lunch en het menu van de chef. Maar ook voor 60 soorten gin-tonics, een uitgebreide collectie vermouth, kaas, meer dan 100 wijnen en oesters van het wad. Er is tevens mogelijkheid tot private dining.

Hotel Nobel op Ameland is volledig vernieuwd

Razmataz is te vinden op het Hugo de Grootplein in Amsterdam Westerpark. Het restaurant is op maandag tot en met donderdag geopend van 8.30 uur tot 1.00 uur. Op vrijdag van 8.30 uur tot 3.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 3.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 1.00 uur.

Binnenkijken bij ‘duurste hotel van Nederland’ TwentySeven

Foto's

Reageer op dit artikel