fotoreportage

Foto’s: Jumbo en La Place smelten samen in Utrecht: 240 zitplaatsen

Restaurant 3584

In het Utrechtse Leidsche Rijn heeft supermarktgigant Jumbo een nieuwe Foodmarkt geopend. Jumbo en La Place smelten op deze locatie samen. Klanten kunnen versbereide gerechten meenemen of ter plaatse opeten in het ‘Foodcafé’ met 240 zitplaatsen.

Foto’s: Jumbo en La Place smelten samen in Utrecht: 240 zitplaatsen
Nieuwe Jumbo Foodmarket in Utrecht Leidsche Rijn

Jumbo: ‘Tal van internationale en nationale gerechten worden bereid door koks en versspecialisten in de La Place wereldkeukens.’ Klanten kunnen deze meenemen naar huis, of ter plekke opeten in het Foodcafé. Dit café heeft maar liefst plek voor 240 gasten. Voor kinderen is er een speelhoek. Ook mensen die niet naar de Jumbo gaan voor hun boodschappen kunnen wel makkelijk een maaltijd kopen en ter plekke opeten,’ meldt Distrifood. 

De Jumbo/La Place is 365 dagen per jaar geoepnd; dus ook het Foodcafé.

Combinatie Jumbo en La Place

De winkel telt ruim 3.500m2 en zal volgens de laatste uitgangspunten LaPlace met Jumbo combineren. Jumbo: ‘Ook voor de dagelijkse boodschappen is er het meest uitgebreide foodassortiment met meer dan 20.000 producten waaronder honderden nieuwe producten.’

Opening in nieuw winkelcentrum

Jumbo Foodmarkt zit in een nieuw pand aan het Brusselplein 15 in Leidsche Rijn en is gelegen naast winkelcentrum The Wall. Het treinstation Leidsche Rijn ligt op vijf minuten loopafstand.

Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.00-22.00 uur en op zondag van 10.00-20.00 uur. Het is na Breda, Amsterdam en Veghel de vierde vestiging van Jumbo’s paradepaardje. De eerste Foodmarkt opende alweer vijf jaar geleden in Breda.

Reageer op dit artikel