fotoreportage

Horecainterieur: Eerste beelden restaurant Sun by Zarzo van Adrian Zarzo Habraken

Restaurant 1600

Adrian Zarzo Habraken opent in juni samen met zakelijk partner Sunny Devens in Eindhoven Sun by Zarzo. Op 10 mei opende Bodega By Zarzo al de deuren. De twee zaken delen samen een centrale keuken. Bekijk hier het horecainterieur.

Horecainterieur: Eerste beelden restaurant Sun by Zarzo van Adrian Zarzo Habraken
Twee nieuwe zaken voor sterchef Adrian Zarzo

De twee ondernemers zijn ieder al voor de helft eigenaar van Valenzia in Eindhoven (Bib Gourmand) en Adrian Zarzo Habraken heeft daarnaast in dezelfde stad ook restaurant Zarzo – bekroond met een Michelinster.

De keuken die zowel Sun by Zarzo als Bodega by Zarzo gaat bedienen, staat onder leiding van Stevie de Weert, de voormalig souschef van sterrestaurant Wiesen in Eindhoven. Devens en Zarzo kennen elkaar van hun tijd bij De Librije.

‘Sun wordt echt een restaurant met veertig tot vijftig couverts waar mensen ‘laag’ zitten. Wel met een eenvoudigere kaart dan Zarzo’, aldus Adrian Zarzo Habraken eerder tegenover Misset Horeca. Bij de Bodega zitten de 30 tot 40 gasten hoog. ‘Hier hebben wijnen en cocktails de hoofdrol. De zaken delen straks één bedieningsteam, een terras en dezelfde toiletgroep. De open keuken zit middenin.’ De panden stonden allebei leeg toen de ondernemers het huurcontract tekenden.

‘Zarzo wordt een brand

Hoewel de chef en ondernemer zegt dat Valenzia by Zarzo, als laagdrempelig zusje van Zarzo altijd een droom voor hem voor was, stonden nog twee horecabedrijven niet op zijn wensenlijst. ‘De panden stonden al een tijdje leeg en samen met Sunny kwamen we op deze twee concepten. Ik blijf zelf bij Zarzo.’ Fotoverslag restaurant Zarzo in Eindhoven

Gelukkig voor de chef liggen zijn vier bedrijven dicht bij elkaar. ‘Als ik een rondje wil doen nadat alle gasten bij Zarzo binnen zijn, ben ik met drie kwartier weer terug. Ik sta echt achter de kwaliteit van alle zaken. Anders zou ik mijn naam er niet aan verbinden. Zarzo wordt toch een beetje een brand’, zegt de chef bescheiden. ‘Natuurlijk zal ik wel een keer koken bij Sun en Bodega samen met het team. Maar dan op maandag of dinsdag. Als Zarzo dicht is.’

Op Facebook werden de eerste beelden gedeeld van Sun By Zarzo. Bekijk hieronder de foto’s.

Leestip:

Valenzia by Zarzo bij nieuwe Bib Gourmands voor 2018

Foto's

Reageer op dit artikel