fotoreportage

Foto’s: Restaurant Stan & Co Zeist

Restaurant 1916

Restaurant Stan & Co heeft zijn deuren geopend in de oude gasfabriek in het centrum van Zeist. De vestiging heeft 160 zitplaatsen binnen, 165 zitplaatsen op het terras en is zeven dagen per week geopend.

Foto’s: Restaurant Stan & Co Zeist

Stan & Co heeft al vestigingen in het centrum van Utrecht en Arnhem. Ook deze nieuwe vestiging biedt mogelijkheden voor heel veel momenten: bagels, broodjes, soepen en salades, 20 open wijnen, borrels en bites, uitgebreide lunch en diner gerechten, steaks van de Josper grill en nog meer. Er is ook een grote chef’s table waar de chefs gerechten bereiden voor de ogen van de gast. Stan & Co Zeist heeft verschillende mogelijkheden: een relaxte zithoek en grote leestafel, een grote centrale bar voor cocktails en borrels, en ook een  DJ op vrijdag- en zaterdagavond.

Stan & Co ZeistDebuut Horeca

Stan & Co is onderdeel van Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling, de organisatie achter verrassende concepten op bijzondere locaties door heel Nederland. Debuut Horeca beheert en ontwikkelt vanuit Utrecht hoogkwalitatieve en onderscheidende Horeca. Formules van Debuut zijn onder andere Popocatepetl The Mexican, De Vooruitgang, STAN&CO, KEES eten & drinken en Belgian Beer Café Olivier.

Foto's

Reageer op dit artikel