fotoreportage

Foto’s: Chefs Revolution 2018 in beeld

Restaurant 1880

Voor de vierde keer organiseerden Jonnie en Thérèse Boer het culinaire avant garde-festival Chefs Revolution. Het echtpaar achter driesterrenrestaurant De Librije wist opnieuw diverse internationale topchefs naar Zwolle te halen en ook waren er wedstrijden en kookdemonstraties van topniveau.

Foto’s: Chefs Revolution 2018 in beeld
(c) foto's: Koos Groenewold

Traditioneel werd Chefs Revolution, sinds 2012 om het jaar georganiseerd, afgetrapt door dagvoorzitter Hans Steenbergen. Dat gebeurde voor een vol Theater De Spiegel, zo’n 700 aanwezigen, gelegen naast De Librije. Vervolgens was het de beurt van gastheer- en vrouw Jonnie en Thérèse Boer om het ‘Dutch Avant Garde Cuisine Festival‘ te openen met hun kookdemonstratie.

Internationale top op Chefs Revolution 2018

Buiten werd inmiddels alles in gereedheid gebracht voor twee dagen lang Boerenmarkt XL, een geheim restaurant dat op de wateren rond de locatie voer, workshops, demonstraties en andere wedstrijden. Ook gaven diverse internationale topchefs weer acte de presence. Dit jaar onder meer Paul Pairet (Ultraviolet*** in Shanghai),Mitsuharu Tsumura (Maido in Lima) en Poul Ziska (Koks, Faeröer-eilanden). Een fotoverslag

Foto's