fotoreportage

Foto’s: derde HappyHappyJoyJoy in Amsterdam

Restaurant 1080

In Amsterdam is aan de Ceintuurbaan 256 een derde locatie van HappyHappyJoyJoy geopend van IQ Creative. Naast Amsterdam West en Oost heeft nu ook Zuid een locatie van de Aziatische streetfood formule van Bert van der Leden.

Foto’s: derde HappyHappyJoyJoy in Amsterdam

Nieuw bij deze locatie van Happyhappyjoyjoy – waar voorheen Julius Bar & Grill zat –  is de afhaalfunctie. Hiervoor is gekozen vanwege de ligging, tegenover een metrostation van de Noord-Zuid lijn. Een broodje rendang, Bahn Mi of Bubble Tea zijn makkelijk mee te nemen voor iedereen die op doorreis is. Ook is het vanaf eind september mogelijk om bij deze Happyhappyjoyjoy een Asian High Tea te organiseren. Dit is in de basis hetzelfde als een normale High Tea, maar vanzelfsprekend met alleen maar Aziatische hapjes.

Het menudat zich toelegt op de Aziatische keuken zal in de basis hetzelfde blijven als West en Oost; van dumpling tot Laab Kai of Curry. De keuken is dagelijks geopend van 12 uur tot 22.30 uur.

Bij de nieuwe zaak is tevens geen verschil in voor- of hoofdgerecht en kunnen de gasten genieten van een tafel vol kleine gerechten om te delen. happyhappyjoyjoy

>> derde HappyHappyJoyJoy; ambities voor buiten Amsterdam 

Uiteraard zullen de kleurrijke rainbaos, die afgelopen maand zijn gelanceerd, ook te bestellen zijn bij deze locatie. Happyhappyjoyjoy heeft de drankenkaart uitgebreid met meerdere speciaalbieren van eigen receptuur. Naast de welbekende Hop Hop met citroengras is er nu ook Miss Mimi, Tigerlilly en Jin Jin. Daarnaast zijn er ook aparte Aziatische frisdranken, sake of een verse kokosnoot te bestellen.

Photobooth & Private Dining bij Happyhappyjoyjoy

Het team van JPS Architecten is druk bezig geweest met het interieur. De ruimte heeft dezelfde levendige sfeer als de andere twee locaties, maar ook een geheel eigen identiteit en nieuwe features als een photobooth en private dining.

 

Foto's

Reageer op dit artikel