fotoreportage

Horecainterieur: De Kop van Oost in fabrieksloods Amsterdam Oost

Restaurant 802

Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan een voormalige fabrieksloods aan het Zeeburgerpad in Amsterdam Oost. Op deze bijzondere locatie opent Bar Restaurant De Kop van Oost op 9 november 2018 haar deuren.

Horecainterieur: De Kop van Oost in fabrieksloods Amsterdam Oost

Deze zaak krijgt een interieur – ontworpen door de Horeca Fabriek – een terras met uitzicht op het water en de molen van Brouwerij ’t IJ en een menukaart vol klassiekers met een twist. Gasten kunnen nu al reserveren en vanaf vrijdag 9 november 2018 terecht om het eten, drinken en de sfeer van de nieuwste Amsterdamse hotspot te proeven.

Lees ook: 
Horecainterieur: Volledig roze en ‘tegendraads’ Mama Kelly in Amsterdam

De Kop van Oost wordt een transparante, lichte zaak met een prominente bar, een semi open keuken, een aangebouwde serre en een groot terras in de zon aan het water. Een plek in Amsterdam Oost waar gasten in een ongedwongen sfeer kunnen genieten van een borrel en diner. In de weekenden wordt er lunch geserveerd. Er is veel aandacht voor fine dining, het borrelmoment en cocktails.

Reserveringssysteem geactiveerd

Met het eerste openingsweekend in zicht heeft De Kop van Oost een reserveringssysteem op hun website geactiveerd. Vanaf heden is het mogelijk om een tafel te reserveren voor het tweede weekend van november. Gasten krijgen de kans om als één van de eersten te genieten van het menu en de sfeer.

Foto's

Reageer op dit artikel