fotoreportage

Foto’s: Rex Hilversum vernieuwd

Restaurant 770

Het Hilversumse horecabedrijf Rex is compleet vernieuwd. Niet alleen het interieur ging op de schop, ook het aanbod op de menukaart wijzigt in streetfood.

Foto’s: Rex Hilversum vernieuwd

Marco van Velthooven is de eigenaar van Rex Hilversum en hij besloot na tien jaar zijn concept ingrijpend te veranderen. ‘Tijd voor wat nieuws,’ zoals hij zelf zegt in een persbericht. Van Velthooven is naast eigenaar van Rex ook verantwoordelijk voor Medden’s, Fat Joe’s, Pasta & Wine en Café Burger.

Rex – op de Groest – biedt haar gasten alles aan, van koffie tot diner. Inclusief cocktails, lunches en borrels. Stond er voorheen vooral wijn en gegrild vlees in de schijnwerpers nu is dat streetfood. Van Velthooven behield de lunchklassiekers en de cocktails.

Het kleurrijke interieur van Rex Hilversum is van de hand van Le Ban.

‘Rex is al tien jaar een plek waar Hilversum zich thuis voelt – en met het nieuwe eigentijdse concept en interieur komen onze gasten en Rex nog dichterbij elkaar. Het blijft een plek voor lekker eten, een goede kop koffie of cocktail maar dan in een frisse nieuwe stijl,’ aldus Marco van Velthooven over zijn nieuwe Rex.

De gehele maand september waren de deuren van Rex Hilversum gesloten voor de verbouwing. Rex zetelt in een oude Ard-deco bioscoop aan de Groest.

Reageer op dit artikel