fotoreportage

Foto’s: nieuwe locatie Restaurant Rantree Maastricht

Restaurant 2477

Restaurant Rantree van Jennifer Silvius-Hermans en Ralph Hermans is verhuisd van de binnenstad van Maastricht naar de Dousberg. Daar zit het nu op de achtste verdieping van het hotel van het Dormio Resort, naast de golfbaan van Maastricht.

Foto’s: nieuwe locatie Restaurant Rantree Maastricht

Gasten van  Restaurant Rantree kijken uit over de Maastrichtse binnenstad e en het Limburgse landschap. Ze hebben een 360 graden uitzicht naar buiten toe en kunnen daarnaast de chefs aan het werk zien in de deels open keuken.  ‘We hebben een super start gehad en zijn ontzettend blij met onze nieuwe locatie. Het lijkt of de mogelijkheden hier oneindig zijn!’

Het restaurant, bij JRE aangesloten, serveert elke maand een ander menu. Jennifer Silvius voorziet dit vervolgens van passende wijnen. Van 2015 tot en met 2017 was het restaurant in bezit van een Bib Gourmand. Vanwege de prijsafhankelijkheid (een driegangenmenu mag maximaal 37 euro kosten) verzochten ze  Michelin de Bib terug te nemen.

Op de nieuwe locatie kunnen hotelgasten (hotel de prins van Oranje) van Dormio ook kiezen voor een ontbijt bij Rantree.

Ralph Hermans en Jennifer Silvius-Hermans

Chef-kok Hermans heeft als souschef gewerkt bij De Kristalijn* in Genk, bij Toine Hermsen* in Maastricht en bij L’Atelier in Gulpen. Partner Jennifer werkte bij Le Sapiche* in Gulpen en ook bij L’Atelier en De Kristalijn*. Ze werd als eerste Nederlandse én eerste vrouw in 2012 door Gault Millau uitgeroepen tot Beste Sommelier van België. Beiden werkten bij De Kristalijn toen deze zaak zijn ster kreeg van Michelin. Ze startten Rantree in 2014 aan de Kesselskade in hartje Maastricht. 

 

Foto's

Reageer op dit artikel