fotoreportage

Hotspot: Kees Eten & Drinken in Houten

Restaurant 1787

Vanaf vrijdag 2 november is de regio Utrecht met Kees Eten & Drinken een markant en goed bereikbaar horecaconcept rijker. Debuut Horeca, bekend van meerdere succesvolle restaurants, blaast met het concept nieuw leven in de monumentale dorpsboerderij tussen Utrecht en Houten.

Hotspot: Kees Eten & Drinken in Houten

Naast 220 zitplaatsen in de serre en het restaurant beschikt Kees Eten & Drinken over een groot terras met 150 zitplaatsen in de binnentuin. Ook  beschikt het restaurant over drie verschillende ruimtes geschikt voor vergaderingen, private dining, borrels, feesten en partijen. Een uitgebreide kaart biedt de keuze van meer dan 50 gerechten. Huisgemaakte pizza vanuit de houtgestookte pizzaoven, stevige steak van de Josper grill, vegetarisch of een rijkgevulde salade, alles is mogelijk. Er is ook een speciaal ingerichte kinderhoek, kunnen de kleintjes hun eigen pizza samenstellen en is er op zondag kinderentertainment tijdens de familiebrunch.
Het interieur van Kees Eten & Drinken is spannend, gemoedelijk en vertrouwd. Het pand is ingericht door het getalenteerde Leban interieur.

Boerderij

Kees Eten & Drinken is gevestigd in de monumentale dorpsboerderij van Houten waar jarenlang het succesvolle restaurant De Colonie heeft gezeten. Het monumentale verleden van het pand zie je in het restaurant goed terug. Denk bijvoorbeeld aan de glas in lood-plaat boven de bar en het feit dat het hout uit de vroegere veranda is gebruikt als vloer voor het restaurant.

Kees maakt onderdeel uit van Debuut Horeca. Debuut beheert en ontwikkelt vanuit Utrecht hoogkwalitatieve en onderscheidende horeca. Formules van Debuut zijn onder andere Popocatepetl The Mexican, De Vooruitgang, Stan & Co en Belgian Beer Café Olivier.

 

Foto's