fotoreportage

Foto’s: Restaurant, brasserie en wijnbar De Drommedaar

Restaurant 664

Het monumentale pand ademt sfeer door haar warme en stijlvolle inrichting. Bij binnenkomst betreed je de brasserie, een ruimte met uitzicht op de Hoofdstraat én op de schitterende binnentuin. Het is een ontmoetingsplek in Emmen. Naast de brasserie bevindt zich de wijnbar waar gasten kunnen genieten van een glas wijn met bijpassende hapjes. En aan […]

Foto’s: Restaurant, brasserie en wijnbar De Drommedaar

Het monumentale pand ademt sfeer door haar warme en stijlvolle inrichting. Bij binnenkomst betreed je de brasserie, een ruimte met uitzicht op de Hoofdstraat én op de schitterende binnentuin. Het is een ontmoetingsplek in Emmen. Naast de brasserie bevindt zich de wijnbar waar gasten kunnen genieten van een glas wijn met bijpassende hapjes. En aan de andere zijde bevindt zich het restaurant met uitzicht op de binnentuin. De brasserie en -wijnbar beschikken over 51 couverts en het restaurant heeft 41 couverts.

De Drommedaar

De Drommedaar is dagelijks geopend van 11:00 ’s ochtends tot 23:00 ’s avonds. Voorlopig is de zaak op dinsdag gesloten maar zodra het terrasseizoen begint zal de brasserie ook op dinsdag geopend zijn.

Foto's

Reageer op dit artikel