fotoreportage

Nieuwe look voor The Seafood Bar aan de Van Baerlestraat

Restaurant 818

The Seafood Bar op de Van Baerlestraat in Amsterdam is vernieuwd. Na zes jaar vond de familie De Visscher het tijd voor een nieuwe, frisse look. Bekijk hier de foto’s.

Nieuwe look voor The Seafood Bar aan de Van Baerlestraat

Pepijn de Visscher: ‘We hebben koper toegevoegd aan de zaak en de bar is nu van marmer. De zaak is veel lichter geworden door verbeterde verlichting. Ook hebben we de barkasten veranderd en bij de ingang staat nu ook een groot homarium voor onze king krab.’  Verder werd ruimte gecreëerd bij de ingang waar gasten met een drankje even kunnen wachter op hun tafeltje.

Over The Seafood Bar

The Seafood Bar is een restaurant en biedt een scala aan de beste vis en zeevruchten. Fons de Visscher was al 27 jaar lang een gerespecteerde visboer in het Brabantse Helmond, toen hij besloot dat het tijd was voor een nieuw avontuur. Gedreven door zijn passie voor vis verhuisde hij naar Amsterdam. In 2012 opende hij de eerste The Seafood Bar op de Van Baerlestraat, wat al snel iedere dag vol zat. Drie jaar later kwam daar een tweede locatie aan het Spui bij met 220 zitplaatsen. In 2016 opende De Visscher samen met zijn zoon Pepijn en dochter Fleur de derde zaak op de Ferdinand Bolstraat. The Seafood Bar opende –  na drie vestigingen in Amsterdam  – in 2017 een restaurant in Utrecht. Het eerste restaurant buiten Amsterdam werd begin 2018 geopend aan het nieuwe Stationsplein tussen Utrecht Centraal en Hoog Catharijne. Aan de Leidstestraat in Amsterdam opende in november 2017 de The Seafood Shop. Stadsdeel Centrum wil deze viswinkel sluiten omdat het aanbod er te toeristisch zou zijn, wat in strijd is met de nieuwe regels. Door de verkoop van haring en kibbeling is de winkel volgens de gemeente gericht op ‘eten voor snelle consumptie’, en dat is daar sinds kort verboden. Deze zaak loopt nog steeds. Uitsluitsel laat nog op zich wachten.

Foto's

Reageer op dit artikel