fotoreportage

Binnenkijken bij Restaurant Eden Valkenswaard

Restaurant 312

Chefs Robin Groos en Herman Cooijmans  hebben in Valkenswaard hun eigen restaurants geopend: Restaurant Eden. Het jonge duo zit vol ambities en mikt op noteringen in de culinaire gidsen. Even binnenkijken?

Binnenkijken bij Restaurant Eden Valkenswaard

Herman Cooijmans en en Robin Groos werkten samen bij Hostellerie Vangaelen in Heeze en gingen daarna hun eigen weg. Cooijmans gaf in 2017 leiding aan de keuken van restaurant Juliana in Valkenburg toen het door Michelin werd bekroond met een Bib Gourmand en de laatste werkgever van Groos was restaurant Sabero in Roermond van Sonja en Nico Boreas. Sabero is in de Michelin-gids voor 2019 opgenomen met twee sterren.

Robin Groos en Herman Cooijmans zijn twee geboren en getogen Brabanders die in hun provincie hun horecadroom realiseren. Een eigen restaurant. Robin Groos en Herman Cooijmans vielen beiden voor het pand aan de Eindhovenseweg, waarin voorheen Vida Pura huisvestte, en besloten om er samen van start te gaan.

Sinds  zaterdag 19 januari 2019 ontvangt Restaurant Eden aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard  gasten.

>>> Meer lezen over restaurant Eden in Valkenswaard

Foto's

Reageer op dit artikel