fotoreportage

Complete restyling restaurant Zout&Citroen

Restaurant 1030

Complete restyling restaurant Zout&Citroen

Vijf jaar geleden namen Bram en Patricia Helleman het Oosterhoutse restaurant Zout&Citroen over om daar hun droom waar te maken. Na 5 jaar hard werken staat het bedrijf als een huis. Bram en Patricia vonden het tijd voor een restyling. 

Samen stoppen Bram en Patricia hun ziel, zaligheid, kennis en kwaliteit in het restaurant. De manier waarop chefkok Bram Helleman de verfijnde Franse keuken combineert met krachtige oosterse smaken blijft niet onopgemerkt en heeft geleid tot vermeldingen van o.a. Lekker. Ook staat Zout&Citroen bekend om de spannende bier-spijs combinaties, waarbij bepaalde gerechten perfect worden gecombineerd met speciaalbieren.

Gastvrouw van het Jaar

Patricia zorgt er als gastvrouw voor dat een bezoek aan het restaurant voelt als een warme deken. Gastvrijheid staat bij haar altijd en overal voorop. Niet voor niets werd zij door GaultMillau genomineerd voor de titel ‘Gastvrouw van het jaar’. Patricia: ‘De nieuwe, warme uitstraling van het restaurant zal zeker bijdragen aan het welkome gevoel. En nu de tuin ook in volle bloei staat wanen onze gasten zich hier in het paradijs.’

Wil je de speciale interieurnieuwsbrief ontvangen?

Wil je de speciale interieurnieuwsbrief ontvangen?

Bram Helleman: ‘We kijken terug op 5 intense en mooie jaren en zijn heel erg trots op waar we nu staan met Zout&Citroen. We hebben een hele eigen signatuur ontwikkeld  Nu we ook het interieur flink onder handen hebben genomen, gaan we vol energie en inspiratie op naar de volgende jaren waarin we onze gasten meer dan ooit willen verwennen en verrassen. In elk facet, elke dag weer.’

Foto's

Reageer op dit artikel