fotoreportage

Foto’s: eerste locaties van Broodzaak omgebouwd tot Treck

Restaurant 864

Foto’s: eerste locaties van Broodzaak omgebouwd tot Treck

HMSHost vervangt alle 29 vestigingen van de Broodzaak door Treck. Vorig jaar nam HMSHost de Broodzaak-formule over van de NS.  Treck is het grootste eigen merk van HMSHost in Nederland; drie locaties zijn al om. Binnenkijken?

De eerste locaties van Treck zijn al omgebouwd door HMSHost: Haarlem, Amersfoort en Leiden. Reizigers kiezen zelf een broodje of ander product, betalen bij de zelfscan kassa en kunnen door om een trein of bus te halen.

Na de zomer van 2019 worden de overige vestigingen van De Broodzaak omgevormd tot Treck. HMSHost denk 1,5 jaar nodig te hebben voor de ombouw van alle locaties. De huidige medewerkers (415) blijven werken voor de nieuwe formule. De koffie bij Treck komt van Jacobs Douwe Egberts.

Treck is direct het grootste eigen merk van HMSHost in Nederland. Er zijn geen plannen om de formule naar het buitenland te brengen. Het contract met de NS loopt tien jaar en is goed voor een omzet van 30 miljoen euro per jaar voor HMS. CEO Walter Seib spreekt van een forse reizigersgroei de komende jaren en verwacht een ‘sterke omzetgroei’ voor Treck.

>>> Meer over Treck

Treck serveert broodjes, snacks en koffie. Maar ook soep, kleine maaltijden en speciaal voor Treck ontwikkelde pizza-twisters worden in het assortiment opgenomen. Andere varianten zijn: krentenbrood met oude kaas en appelstroop of een broodje humus met granaatappelpitten. Het menu is ontwikkeld door het eigen food-development team van HMS Host.

Foto's