fotoreportage

Trends in horeca interieur: nieuw interieurdesign op een rij

Restaurant 762

Trends in horeca interieur: nieuw interieurdesign op een rij

Een stoel gemaakt van gebruikte dranghekken en afgekeurde kunststof. Meubilair in organische vormen en golvende patronen. Roze, veel roze. En duurzaam en circulair interieur. Deze en meer trends in horeca interieur zag Misset Horeca op woensdag 5 juni op de beurs Design District, het vakevenement voor interieurdesign. Een aantal designstukken op een rij die niet misstaan in een horeca interieur.

Op de beursvloer van ruim 10.000 vierkante meter is op de 17e editie van Design District veel aandacht voor duurzaam en circulair meubilair. Dit is één van de trends in horeca interieur. Gasten kiezen bewuster. Niet alleen op het gebied van voeding. Op het gebied van gebouwen en interieurs stijgt de interesse naar duurzaamheid en circulariteit.

Trends horeca interieur

Hanglamp gemaakt op basis van karton en houtfineer van Cartoni Design.

200 interieurmerken

De beursvloer is van 5 tot en met 7 juni gevuld met presentaties van 200 interieurmerken. Daarnaast zijn er exposities van designacademies en jonge ontwerpers.

Bekijk hieronder het nieuwe interieurdesign.

 

 

Foto's