Fresh Recruitment
Horecaondernemer Robér Willemsen opent tweede Nonna's Cucina
De eerste Nonna's Cucina in Berkel en Rodenrijs is zo'n daverend succes dat horecaondernemer Robér Willemsen dat 'trucje' hoopt te herhalen in Nieuwerkerk aan den IJssel.
De eerste Nonna's Cucina in Berkel en Rodenrijs is zo'n daverend succes dat horecaondernemer Robér Willemsen dat 'trucje' hoopt te herhalen in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Het Haagse restaurant The Old Jazz luidt per 1 oktober een nieuw hoofdstuk in. Met de komst van chef-kok Marc Plat, ondersteund door de ervaring van Romano Keus, kiest het restaurant voor vernieuwing, creativiteit en lef.
Voormalig driesterren chef Jacob Jan Boerma en Tijn Verstappen (Pazzi, Nonna en Le Forel) openen vanaf 3 september met Bistro Bar Blik hun eerste, maar niet laatste, horeca project in Amsterdam.
Op de bovenste verdieping van Valk Exclusief Hotel Eindhoven-Best opent op 2 oktober skybar en restaurant Izzy. Gasten stappen er binnen in een wereld van Italiaanse flair en internationale allure, met een uitzicht over de skyline van Eindhoven.
Vanaf 1 september start de vernieuwde Nationale Restaurant Week.
Het Italiaanse restaurant Vino&Friends in Maastricht is overgenomen door Noir Label Group van Hans Paul Nieskens en Lucas de Beaumont, bekend van de horecazaken Noon en Complex in Maastricht en Mijnstreek in Heerlen.
Datagedreven analyses helpen gastervaringen in 2025 vorm te geven. 96% van de (Amerikaanse) hoteliers investeert dit jaar in contactloze technologie. Technologie maakt gepersonaliseerde, mensgerichte ervaringen mogelijk.
Nadat restaurant Coulisse* door omstandigheden moest sluiten gingen partners Tim van der Molen en Simon Witmaar ieder hun eigen weg.
Bas Diepenbroek is de nieuwe chef van Restaurant Judith, het fine dining restaurant van Kasteel Engelenburg.
Na onderzoek, proeven en experimenteren presenteert Low Food een publicatie vol recepten met kastanje. Van frikandel en kombucha tot brioche, de kastanje is verrassend veelzijdig, zo blijkt.
Werken met hitte kan risico's met zich meebrengen. Wat kunnen ondernemers doen als het kwik flink stijgt en welke maatregelen zijn er om medewerkers te beschermen tegen de warmte en de zon?
Ron Gastrobar Bij de C in Bloemendaal wordt getransformeerd tot Ron Gastrobar Indonesia.
Spaghetteria, bekend van haar verse pasta, heeft een nieuwe groeistrategie omarmd door samen te werken met lokale franchisepartners.