
Dutch Cuisine-restaurant L'invité sluit na 11 jaar de deuren
Restaurant L’invité op de Bloemgracht in Amsterdam sluit de deuren. L’invité was vooral bekend om zijn duurzame en lokale Nederlandse keuken. Het...
Restaurant L’invité op de Bloemgracht in Amsterdam sluit de deuren. L’invité was vooral bekend om zijn duurzame en lokale Nederlandse keuken. Het...
Restaurant Mondi breidt uit en opent een derde zaak in Amsterdam. Naast de twee locaties in Amsterdam Zuid en Badhoevedorp gaat nu ook Amsterdam...
Restaurant, hotel en bar Simple in Utrecht staat te koop. Het bedrijf zit precies vijf jaar op de huidige locatie.
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid werkt momenteel aan voorstellen voor nieuwe wetgeving waarmee flexibiliteit in arbeidscontracten...
Restaurant Tribeca** in Heeze sluit in 2023 tijdelijk de deuren. Eigenaren Jan en Claudia Sobecki willen de zaak flink uitbreiden en ook de indeling...
Volgens uitkeringsinstantie UWV komen er in veel gevallen amper reacties van sollicitanten op een positie binnen. Werkgevers die met moeilijk...
Maandag 13 februari 2023 opent HorecaEvenTT voor de tweede keer in haar bestaan de deuren in het WTC te Leeuwarden
Jan Smink, eigenaar van restaurant Smink en ervaren wedstrijdkok, heeft de 55e editie van de internationale Le Taittinger Prix Culinaire 2023 op zijn...
Op een steenworp afstand van Amsterdam, in het dorpje Durgerdam direct aan het IJmeer opent in maart het boetiekhotel De Durgerdam, met veertien...
Gijs Koopman is sinds 5 januari aangesteld als chef-kok bij Bib Gourmand restaurant Coperto Restobar en Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch in...
Compagnons Jos Keijsper en Niek Groen geen hun eigen weg en zetten Eetcafé Klaas in de verkoop.
Chef Terry Priem en Esther van Otterloo openden op 16 januari restaurant Ster aan de Honingerdijk 265. Het fine dining restaurant, gevestigd op de...
Iedere maand maakt Michelin enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Michelin Gids Nederland. Voor de maand januari zijn twee namen...
Het restaurant in Utrecht waar dierenactivisten begin januari actievoerden tegen het serveren van foie gras, is gezwicht voor aanhoudende druk. De...
Het restaurantplatform Formitable en de Franse ontwikkelaar van restauranttechnologie Zenchef hebben hun krachten gebundeld.