• Inloggen
  • Abonneren
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel
  • PERSONEEL
    • Medewerkers werven en aannemen
    • Medewerkers aan het werk
    • Wetten, Regels & CAO
    • Conflicten, problemen & uit dienst
  • TERRAS
  • KEUKEN
    • Apparatuur
    • Op de kaart
  • INTERIEUR
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
    • Binnenkijken bij
  • TRENDS

Restaurantnieuws

Bijna helft sterrenrestaurants serveert foie gras, tot teleurstelling van Wakker Dier

Bijna helft sterrenrestaurants serveert foie gras, tot teleurstelling van Wakker Dier

Bij 44 procent van de Nederlandse sterrenrestaurants staat nog foie gras op de kaart, blijkt uit onderzoek van Wakker Dier. De productie van eenden-...

Udens restaurant Oonivoo sluit, eigenaar Marco van Bergen hoopt op overnamekandidaat

Udens restaurant Oonivoo sluit, eigenaar Marco van Bergen hoopt op overnamekandidaat

Het Udense restaurant Oonivoo WineSpired sluit per 30 december 2023 definitief de deuren. Hoofdoorzaken voor de vrijwillige sluiting zijn de hoge...

Nieuwe stroming horecapersoneel: 'Klaargestoomd voor koken in de horeca'

Nieuwe stroming horecapersoneel: 'Klaargestoomd voor koken in de horeca'

Als eerste deelnemers van de Proeftuin Koken in de Horeca ontvangen negen mannen en vrouwen het officiële mbo-certificaat en een skillspaspoort voor...

The Butcher transformeert naar nieuw concept

The Butcher transformeert naar nieuw concept

The Butcher ondergaat een opvallende transformatie, waarbij gasten een veelzijdige ervaring gaan beleven. Op 4 december opent het vernieuwd concept...

Jonathan Zandbergen verlaat na 8,5 jaar Merlet*

Jonathan Zandbergen verlaat na 8,5 jaar Merlet*

Jonathan Zandbergen verlaat keuken van sterrestaurant Merlet* in Schoorl. 'Onze ambities lopen te veel uit elkaar', zegt Martin van Bourgonje,...

Wessel Kuipers

Opening Le Grand George laat ambitie van UMH Group zien

Le Grand George is niet alleen het grootste George restaurant tot nu, maar met het restaurant aan de Zuidas laat de UMH Group ook de ambities voor...

De Librije op (gedeelde) derde plek in wereldwijde Top 1000 van La Liste 2024

De Librije op (gedeelde) derde plek in wereldwijde Top 1000 van La Liste 2024

La Liste heeft de jaarlijkse ranglijst met de 1000 beste restaurants ter wereld onthuld. De lijst wordt samengesteld op basis van waarderingen in...

Le Garage in Amsterdam

Geen doorstart voor restaurant Le Garage

De, zo gehoopte, doorstart van het illustere Le Garage lijkt definitief van de baan. De zaak staat te koop op horecasite en de eigenaar Erwin...

 Servais Tielman. Foto: Marcel van Hoorn.

Servais Tielman opent Beluga Loves You* ook op maandag, als 'horeca-avond'

'We willen hét maandagrestaurant van Maastricht worden, ook voor collega's uit de horeca', zegt patron-cuisinier Servais Tielman van sterrestaurant...

Meer restaurantnieuws
Noble nieuwe stijl. Foto's: Peter Hermeling, Bluemonque Creatives

Edwin Kats heropent zijn 'nieuwe' Noble na complete facelift

Patron cuisinier Edwin Kats heeft zijn compleet gerestylede restaurant Noble geopend na een restyling. In twee weken tijd heeft het restaurant een...

Joris Peters zoekt opvolger voor restaurant Aan de Zweth*

Joris Peters zoekt opvolger voor restaurant Aan de Zweth*

Chef-eigenaar Joris Peters zoekt een opvolger voor de exploitatie van zijn restaurant Aan de Zweth in Schipluiden. Het tussen Rotterdam en Delft...

Mezzeria Milo opent deuren in Utrecht

Mezzeria Milo opent deuren in Utrecht

Mezzeria Milo opent haar deuren in de Drieharingstraat in het centrum van Utrecht. Hier staat de beleving van het delen van kleine gerechtjes en een...

Wereldwijd laagste wijnproductie in 60 jaar 

Wereldwijd laagste wijnproductie in 60 jaar

De wereldwijde wijnproductie zal dit jaar naar verwachting uitkomen op het laagste punt in zestig jaar. Dat komt door tegenvallende oogsten op het...

De renovatie bij 't Vlasbloemeken is in volle gang.

Restaurant 't Vlasbloemeken* strijdbaar na brand: 'We hebben nog geluk gehad'

Sterrestaurant 't Vlasbloemeken in Koewacht hoopt in december te kunnen heropenen, na de brand die onlangs zoveel schade veroorzaakte. Van de...

Foto: Carlo Stevering Fotografie

De Heikamp wint ondernemersprijs: 'Combinatie horeca, recreatie en boerderij'

Pannenkoekenrestaurant De Heikamp in Ruurlo wint de Ondernemersprijs Achterhoek 2023. 'Deze onderscheiding erkent en eert de onderneming die zich...

Meer restaurantnieuws

Krijg het beste van Misset Horeca in je mail

Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.
  1. Vacatures

Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Collecties
  • Nieuwsbrieven
  • Digitaal magazine
  • Vacatures
  • Partners
  • Adverteren
  • Over Misset Horeca

Thema's

  • Ondernemen
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Interieur
  • Trends

Starter

Branches

  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Gastronomische gidsen

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Dranken

  • Bier
  • Koffie

Events

  • Terras Top 100

Productintroducties

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen