video

GaultMillau: Sergio Herman

Restaurant

Restaurant Oud Sluis van Sergio Herman is de beste volgens het Nederlands Culinair Genootschap ‘Knoopjelos’. Het Zeeuwse restaurant staat op nummer één in de top-10 in de deze week gepubliceerde ranglijst van MerkabA Consultancy, die met de kennis en database van Knoopjeslos aan de slag ging.

Marketing- en multimediabedrijf MerkabA Consultancy uit Eindhoven verricht continue onderzoek naar diverse productgroepen. Afgelopen maand waren restaurants aan de beurt. Tijdens de proefneming onderzochten acht inspecteurs anoniem toprestaurants op culinaire niveau, sfeer, locatie, communicatieve aspecten richting consument en algemene verzorging van personeel en product. Oud Sluis van Sergio Herman bleek de beste, gevolgd door De Bokkedoorns en Beluga.

‘Het is heel knap om met jong en enthousiast personeel op zo’n hoog niveau te werken’, stelt Maurice van Bussel, voorzitter van het Nederlands Culinair Genootschap Knoopjelos en directeur van MerkakA Consultancy. ‘Ook De Bokkedoorns werkt op een hoog niveau, maar bij Oud Sluis zit nog rek in. Parkeuvel lijkt minder hongerig en bij De Librije moet je een jaar van tevoren reserveren.’

De ranglijst:
1. Oud Sluis, Sluis
2. De Bokkedoorn, Overveen
3. Beluga, Maastricht
4. Parkheuvel, Rotterdam
5. De Librije, Zwolle
6. Da Vinci, Maasbracht
7. Wollerich, Sint Oedenrode
8. Boreas, Heeze
9. De Karpendonkse Hoeve, Eindhoven
10. De Leuf, Ubachsberg

Reageer op dit artikel