video

GaultMillau 2018: Gastvrouw van het Jaar Claudia Brevet: ‘Het voelt niet als werken’

Restaurant 1550

‘We komen ieder jaar naar de Nacht van GaultMillau om de nieuwe talenten te zien. Dat vind ik heel belangrijk -is ieder jaar weer een feestje- en dan opeens sta je zelf op het podium. Had ik echt niet zien aankomen’, aldus Claudia Brevet van Inter Scaldes. Ze werd maandag 6 november in de Jaarbeurs in Utrecht door GaultMillau verkozen tot Gastvrouw van het Jaar.

GaultMillau 2018: Gastvrouw van het Jaar Claudia Brevet: ‘Het voelt niet als werken’

Voor de camera van Misset Horeca vertelt ze hoe ze de gasten op hun gemak stelt. ‘Zowel Jannis als ik, wij doen ons werk met zoveel plezier dat het niet voelt als werken. Je ziet gasten ieder jaar weer terugkomen. Al zestien jaar lang, dan ga je echt meeleven met die gasten en hun families. Dat maakt het gewoon heel erg leuk.’ Een goed team in zowel de keuken als in de bediening, maakt het dat ze zich vrij voelt om met de gasten te communiceren. ‘Ik geniet ervan. Elke dag is anders.’ Ze noemt het een sport om nieuwe gasten zich thuis te laten voelen. ‘Ik ben gewoon echt een mensenmens’, besluit ze.

GaultMillau over Claudia Brevet

GaultMillau meldt in de gids het volgende over Claudia Brevet: ‘Ze gaat gewoon een heel stuk verder. Ze handelt op een volstrekt natuurlijke wijze. Bijna elke gast kent ze persoonlijk, een gesprek gaat door waar het de vorige keer eindigde. Ook nieuwe gasten krijgen ruim de aandacht. Op een ontspannen manier begeleidt ze iedereen door de middag of avond heen.’

> Meer video’s, foto’s, nieuws en ranglijsten GaultMillau

 

Video

Reageer op dit artikel