video

Video: Herman Hell over Het Wapen van Willemstad

Restaurant 2285

Met Het Wapen van Willemstad voegt ondernemer Herman Hell een negende zaak toe aan zijn portfolio. Voor de camera van Misset Horeca vertelt de Rotterdammer over zijn nieuwe zaak. ‘De bar staat nog op dezelfde plek, maar voor de rest is alles veranderd.’

Video: Herman Hell over Het Wapen van Willemstad

Het Wapen van Willemstad is alweer de negende zaak die Herman Hell toevoegt aan zijn portfolio. Onlangs verwierf de meest Markante Horecaondernemer Zuid-Holland Zuid nog samen met een compagnon de drie filialen van Sugo. Daarnaast heeft zijn Hell’s Kitchen Horeca Groep de De Hofnar (in Scheveningen en Vlaardingen), Sijf, Nieuw Rotterdams Café en Café Van Zanten in beheer.

Het Wapen van Willemstad: vis in de hoofdrol

Het Wapen van Willemstad is volledig vernieuwd, vertelt Hell. ‘De bar staat nog op dezelfde plek, maar voor de rest is alles anders.’ Vis speelt de hoofdrol in de nieuwe zaak. ‘We liggen hier natuurlijk fraai aan de jachthaven en vis past daarbij. Zodra je hier binnenkomt zie je ook direct de grote ijsbak met vis en even verderop een homarium gevuld met kreeft en krab. ‘Maar er is ook voldoende voor de vleesliefhebber én we serveren veganistisch’, aldus Hell.

Het Wapen van Willemstad heeft momenteel ook nog zes hotelkamers en Hell heeft de vergunningsaanvraag uitstaan om dat aantal uit te breiden naar 14. ‘Die moeten dan voor het begin van het nieuwe seizoen klaar zijn’, aldus de ondernemer. Het Wapen van Willemstad is dagelijks geopend, jaarrond, van ’s ochtends vroeg voor koffie en gebak, via lunch en borrel tot diner.

Video

Reageer op dit artikel