Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

gisteren

  • Vegangisteren

    Sacha Nekrasova opent in twee jaar twee vegan zaken: 'Ik heb iets in beweging gezet'

    Sacha Nekrasova heeft twee veganistische zaken. 'Ik wil laten zien dat het sociale element van de horeca en lekker eten ook heel goed samengaan zonder dierlijke producten.'

19 juni 2025

  • François Geurds en Cees Helder
    Restaurant19 jun. 25

    Cees Helder stapt weer professionele keuken in, samen met François Geurds: 'Was nu of nooit'

    Voormalig driesterrenchef Cees Helder (77) stapt voor twee avonden de keuken in, met zijn vroegere leerling François Geurds. 'We hebben nog altijd een goede band, daarom gunde hij dit mij.'

  • Jeroen en Janine de Zeeuw.
    Sluitingen19 jun. 25

    Restaurant De Zeeuw in Haarlem per direct dicht: 'Altijd competitie en altijd stress'

    Restaurant De Zeeuw in Haarlem is failliet verklaard, blijkt uit gegevens van de rechtbank in die stad. De ondernemers laten in een statement weten dat ze per direct zijn gestopt en dus ook geen herstart overwegen.

  • Sluitingen19 jun. 25

    Peter Lute zet de locatie van Fêtevis te koop

    Binnenkort komt de locatie van Fêtevis in het complex van De Kruidfabriek in Amstelveen op de markt. Het pand wordt woon- en werklocatie.

18 juni 2025

  • Formule18 jun. 25

    FLFL kiest voor franchise en zet in op groei

    Jesse Huisman en Daan Jochemsen zijn klaar voor de uitrol van FLFL. Wat zeven jaar geleden begon met een bakfiets op de Vismarkt in Groningen, is inmiddels een formule met zes vestigingen en een productlijn voor retail en horeca.

17 juni 2025

  • De Kleischuur in Gouda (bron: De Kleischuur)
    Sluitingen17 jun. 25

    Plantaardig restaurant De Kleischuur in Gouda houdt binnenkort op te bestaan

    Vervelend nieuws uit Gouda: restaurant De Kleischuur heeft bekendgemaakt per 1 augustus de deuren te sluiten. De zaak won eerder De Gouden Pollepel en was opgenomen bij Gault&Millau en in de Lekker-gids.

  • Pop-up17 jun. 25

    Restaurant Europa werkt samen met Samsung: combinaties die we vaker gaan zien

    Restaurant Europa in Amsterdam en Samsung zijn een tijdelijke, nog weinig vertoonde samenwerking aangegaan. Het zelfstandige horecabedrijf en de techgigant organiseren een serie diners, waarin de introductie van een nieuwe telefoon en gastronomie samenkomen.  

  • Signature dish17 jun. 25

    Kookvideo van Ronald van Roon, Calla's*: Oestervelouté met groene olijf en cecina de León

    Ronald van Roon kwam in 2007 in de keuken van Calla's en werd vanaf 2015 klaargestoomd om het bedrijf over te nemen.

16 juni 2025

  • Jermain De Rozario
    Jermain de Rozario16 jun. 25

    De Rozario doopt zijn restaurant tijdelijk om tot Lotus: chef broedt ondertussen op nieuw concept

    Chef en ondernemer Jermain De Rozario doopt zijn fine dining-restaurant De Rozario in de zomermaanden om tot Lotus Helmond. Ondertussen werkt hij op de achtergrond ook aan een nieuw concept voor de toekomst.

13 juni 2025

  • 2552452705
    Restaurant13 jun. 25

    Tips om no shows te voorkomen

    No show is nog altijd een veel voorkomend probleem in de horeca. Uit eerder onderzoek blijkt dat dit restaurants gemiddeld €1800 per maand kost. Hoe kan je no show voorkomen?

  • Medewerker in dienst13 jun. 25

    Werken met hitte: zo zorg je goed voor je medewerkers

    Werken met hitte kan risico's met zich meebrengen. Wat kunnen ondernemers doen als het kwik flink stijgt en welke maatregelen zijn er om medewerkers te beschermen tegen de warmte en de zon?

11 juni 2025

  • Ron Blaauw
    Ron Blaauw11 jun. 25

    Ron Blaauw laat geslaagden weer gratis eten: 'Maar pa en ma moeten wel gewoon betalen'

    Aanstaande donderdag, op 12 juni, horen middelbare scholieren of ze zijn geslaagd voor hun eindexamen. Wie de vlag kan uithangen, wordt getrakteerd door Ron Blaauw.

10 juni 2025

  • Transfers10 jun. 25

    Zoë Jonker nieuwe chef bij Bistro LOF op Parc Broekhuizen

    Bistro LOF, gevestigd op het culinair landgoed Parc Broekhuizen, verwelkomt per 1 juli 2025 chef Zoë Jonker en haar partner Ralph Jonker. Het duo, eerder verantwoordelijk voor restaurant Sal do Mar in Rhenen, gaat de leiding nemen over de keuken en gastbeleving van de bistro.

  • Dit is niet de bistro uit het verhaal, maar een restaurant in Frankrijk ter illustratie.
    Overname10 jun. 25

    Van fine dining naar dorpsbistro: CouCou breidt uit met Café Bonjour in Empel

    Na het succes van CouCou in Vught slaan ondernemers Niels van der Bijl en Piet Hoedemakers de vleugels uit.

6 juni 2025

  • Terry Priem & Esther van Otterloo. Foto: Vincent van Dordrecht
    Sluitingen6 jun. 25

    Toprestaurant Ster Rotterdam sluit eind juni noodgedwongen de deuren 

    Het doek valt voor restaurant Ster in Rotterdam.

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Kuppens Management

    Ondernemer

    Kuppens Management logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen