Sterchef Margo Reuten over haar menukaart: 'Waar zie je dit nog in het topsegment?'
Keuzevrijheid voor gasten en inspiratie voor de nieuwe generatie koks; dát is volgens chef-kok Margo Reuten van restaurant Da Vinci* de kracht van...
Keuzevrijheid voor gasten en inspiratie voor de nieuwe generatie koks; dát is volgens chef-kok Margo Reuten van restaurant Da Vinci* de kracht van...
Michelinbaas Gwendall Poulennec heeft in een interview aangegeven dat er op dit moment internationaal meer dan 25 inspecteurs fulltime werkzaam zijn...
In Eindhoven opent op korte termijn bistrobar Babette, vlak buiten het centrum, aan de Hoogstraat. Babette wordt het zusje van de zaken Le Cozy en...
Ontdek de veelzijdigheid van kiwi's in de keuken met deze eenvoudige kiwi recepten. De vier kiwi gerechten van Zespri zijn een inspiratie voor de...
Adrian Zarzo Habraken maakte in zijn allereerste jaar als chef en ondernemer al winst met zijn gelijknamige restaurant in Eindhoven. Inmiddels...
Eigenlijk droomt Solange Bogman als tiener van een eigen bakkerij. Ze rondt met succes haar patisserieopleiding af aan de hotelschool in Hasselt en...
Live muziek in je horecazaak kan zorgen voor extra omzet, naamsbekendheid en gezelligheid. Maar los van de gage voor de artiesten, moet er ook...
Een recent onderzoek naar meer dan 3.500 sterrenrestaurants in 41 landen, legt bloot dat Nederland nog altijd een van de goedkoopste...
Bij café Kennedie, onderdeel van Not Standard in het hart van Eindhoven, wordt boter op een verrassende wijze gepresenteerd; als een boterkaarsje. De...
In de wereld van voeding en welzijn wordt de term 'brainfood' steeds prominenter, ook in de horeca. Zo staan er speciale bowls prominent op het menu...