
Hotel St. Joris verwelkomde op Hemelvaartsdag officieel haar eerste gasten. Het kleurrijke Cityhotel beschikt over 54 bijzondere kamers, een luxe...
Hotel St. Joris verwelkomde op Hemelvaartsdag officieel haar eerste gasten. Het kleurrijke Cityhotel beschikt over 54 bijzondere kamers, een luxe...
Horecaondernemer Herman Hell omschrijft zijn nieuwste zaak Grace aan de Coolsingel in Rotterdam als een restaurant met internationale allure en een...
Vineria Nebbiolo in Baarn is een nieuwe wijnbar van de ondernemers Jouke de Bruin en Jasper Borggreven. Met een aanbod van 450 strikt Italiaanse...
In aanloop naar de Independent Hotel Show Amsterdam op 14 en 15 maart, ging trend-forecaster Vincent van Dijk langs verschillende nieuwe hotels in...
Welke stoelen, stijlen en stoffen zijn de trend voor 2023? Misset Horeca sprak op de Horecava met drie interieur & designexperts. Hier de nieuwste...
Misset Horeca maakte een rondje langs de servies-stands op de Horecava 2023 op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in servies en tafelaankleding. 11...
Van schoonmaakrobots tot luxe ontbijt en van een vrijstaand bad tot een all day concept in de lobby: Misset Horeca verzamelde 11 trends die we zien...
Aan de rand van het Kralingse Bos, pal aan het water bevindt zich Brasserie Woodz. Met een restyling transformeert Woodz van lunchroom naar all-day...
Wil jij jouw horecazaak restylen maar heb je weinig budget? Dan komen deze tien budgettips voor horeca interieur inrichting goed van pas. 'Vermijd...
Hoe bepaal je de juiste horecainrichting? Hoeveel ruimte heeft je gast eigenlijk nodig? Met dit schema krijg je een indicatie van de gemiddelde...
De lobby is het eerste en laatste wat gasten zien van je hotel en heeft dus grote invloed op hoe gasten hun verblijf ervaren. Daarom is het van...
Horecazaken zonder kamerplanten en bomen lijken steeds meer een uitzondering. Ondernemers kiezen vaak voor levend groen in hun zaak. Deze twintig...
Appartementenhotel Ocean House in Scheveningen, onderdeel van Excite Hotels, opent dit voorjaar de deuren. De dertig appartementen en studio's...
Na tien jaar en twee Michelinsterren gekookt te hebben voor Park Hyatt’s Vun in Milaan, opent topkok Andrea Aprea zijn eerste soloproject in museum...
Bistro, bar du vin en café manger Ami in de Amsterdamse Pijp is een nieuwe aanwinst van de 3WO Horeca Groep. Het concept combineert de stijl van een...
Bij N.O.T. Specialty Coffee in Hong Kong gaan in een kleine ruimte van 25 vierkante meter koffie, design en storytelling hand in hand. Hier sluit de...
Na een grote verbouwing is Beers & Barrels geopend op een nieuwe locatie aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Een robuuste, maar sfeervolle...
Horecaondernemers zijn vaak op zoek naar een bijzondere locatie voor hun horecaconcept. Een kerk is zo’n unieke plek. Ze liggen centraal in een dorp...