Bløf-kamer in Hotel Arion in Vlissingen

Bløf-kamer in Hotel Arion in Vlissingen

Wie 's ochtends bij het opstaan lekker de pantoffels van Bløf-toetsenist Bas Kennis in wil stappen, moet naar hotel Arion in Vlissingen. Het hotel krijgt een speciale kamer die helemaal in het teken van de Zeeuwse band staat. Dat maakte eigenaar Joost van Damme van het hotel aan de Vlissingse boulevard donderdag bekend.

Gasten kijken vanuit hun bed op de gouden plaat voor Blauwe Ruis aan de muur, naar een van de gewonnen TMF-awards op het nachtkastje en naar de gitaarhoes van leadzanger Paskal Jakobsen aan de wand.

Bezoekers van hotel Arion zappen door alle dvd's van de band op een plasmascherm, maar ook de favoriete films en muziek van de bandleden zijn met een druk op de afstandsbediening tevoorschijn te toveren. De minibar bevat hun favoriete drankjes en voor duisternis kan de bezoeker gordijnen sluiten waarop shirts en ondergoed van de bandleden zijn genaaid.

De prijs voor een overnachting is nog niet bekend, maar Van Damme denkt dat die ongeveer 250 tot 300 euro per nacht zal worden. De kamer gaat in maart open. De opening valt samen met de start van de nieuwe Umoja-tournee van Bløf.

Meer weten over deze spraakmakende kamer? Lees dan de Misset Horeca van 3 maart. Hierin een uitgebreid bericht met alle details over de Bløfkamer.