Sligro opent in Assen

Sligro opent in Assen

Sligro opent op 10 september in Assen de deuren van een nieuwe zelfbedieningsgroothandel. Deze nieuwe vestiging aan de Industrieweg 32 is 4.000 vierkante groot. Alle afdelingen zijn ingericht volgens de laatste Sligro-stijl en daarmee moet Sligro Assen meteen een van de paradepaardjes van de 46 zelfbedieningsvestigingen in Nederland worden.

Jan Anne Bouma, vestigingsdirecteur, zegt dat de nieuwe vestiging in Assen nodig is om de sterke groei van Sligro in Noord-Nederland te continueren. ‘Bovendien sluit het aan bij onze visie om een vestigingennetwerk te willen hebben waarmee we dicht bij de klanten in de buurt zijn. Een Sligro-vestiging in Assen was een vaak gehoorde wens van horecaondernemers. Wij voelen ons dus erg welkom in de stad’, aldus Bouma.

Sligro richt zich als marktleider op groot- en kleinschalige horeca, recreatie, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, pompshops, het midden- en kleinbedrijf, kleinschalige retailbedrijven en de institutionele markt. Sligro beschikt daarvoor over 46 zelfbedieningsgroothandels en 10 bezorggroothandels in Nederland.