Sparrenhorst, St. Gerlach en Westin in finale DHA

Sparrenhorst, St. Gerlach en Westin in finale DHA

De managementteams van De Sparrenhorst in Nunspeet, St. Gerlach in Valkenburg en Westin Rotterdam gaan door naar de eindronde in de strijd om de Dutch Hotel Award 2007. Het Jolly hotel en Banks Mansion, beide in Amsterdam, zijn afgevallen.

In het auditorium van het ING House in Amsterdam moesten vrijdag 11 mei vijf managementteams zich presenteren ten over staan van de jury en elkaar. De vijf waren overgebleven na een selectie van tien eerder geselecteerde kanshebbers.

Teamgeest en inhoud
Bij de presentaties in het ING House werd gelet op originaliteit, inhoud, teamgeest en gebruik van middelen. ‘De teams hebben alles uit de kast gehaald om iets moois neer te zetten. De beste presentaties worden nu beloond met een plek in de finale’, aldus juryvoorzitter Bas Tolmeijer.

Op bezoek
De finalisten zijn maandagochtend geïnformeerd. De jury - Bas Tolmeijer en Francesco Monaco van Trust Hospitality, Rob Bakker (ING Bank), Wim Dooge (Hotelschool Den Haag), Theo Spies (SBS Architectuur) en Martijn Reintjes (Misset Horeca) zal de drie hotels volgende week vrijdag bezoeken en het managementteams nader aan de tand voelen.

Video’s op missethoreca.nl
De finalisten krijgen bovendien nog een verrassingsopdracht. Ze zullen de komende dagen een ‘zo origineel mogelijke’ video van ruim anderhalve minuut moeten maken over het hotel. De video’s zijn eind mei te zien op www.missethoreca.nl.

De winnaar van de Dutch Hotel Award wordt begin juni bekendgemaakt. In Misset Horeca van 8 juni een coververhaal over de nummer 1.

Zie ook:
Fotoverslag van presentaties bij Dutch Hotel Award

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.