Huid- en laserkliniek in hotel De Wiemsel

Huid- en laserkliniek in hotel De Wiemsel

Hotel De Wiemsel in Ootmarsum krijgt een vestiging van Helon Huid- en Laserkliniek Oost Nederland. Hotelgasten en patiënten kunnen in het hotel terecht voor medische en cosmetische huid- en laserbehandelingen.

In eerste instantie richt Helon zich in De Wiemsel op huid- en oedeemtherapie, al dan niet in combinatie met een ontharingsbehandeling. Later krijgt het hotel ook dermatografie in het pakket. ‘Dat is medische tatoeage na medische ingrepen en/of chemokuren’, zegt Heleen Johannink Dinkelland van Helon in de Tubantia.

Directeur Barbara van der Maas van het wellnesscentrum van De Wiemsel is erg blij met de uitbreiding. ‘We voorzien in een behoefte, want er is bijvoorbeeld een toenemende vraag naar laserbehandelingen bij overbeharing. Nu kunnen we hier alleen nog harsen. Straks kan dat ook met behulp van een laser.’

Het is de tweede maal in een week dat een horecabedrijf zich actief mengt op de medische markt. Eerder was het de beurt aan Hotel-Restaurant Prinses Juliana in Valkenburg. In dit ooit beroemde horecabedrijf komt een vestiging van het Maastrichtse ziekenhuis waar patiënten hun nieren kunnen laten spoelen.