'Leonardo Hotels snel naar Nederland

Ron Bar-El, de voormalige general manger van Mövenpick Amsterdam, is dicht bij een Nederlandse primeur voor zijn nieuwe werkgever Leonardo Hotels. Bar-El opereert vanuit België, waar hij dit jaar acht hotel gaat openen.

In ons land is Bar-El druk bezig om bestaande hotels in enkele grotere steden te kopen voor Fattal Hotel Management en Hotel Investment Group, kapitaalkrachtige fondsen achter Leonardo Hotels.

'Er zijn twee letter of intentions getekend voor twee grotere nieuwbouwprojecten in Amsterdam en omgeving. Daarnaast wordt er op dit moment onderhandeld met projectontwikkelaars voor nieuwe hotels in Rotterdam en Den Haag', zo laat Bar-El weten.

Bar-El zegt bijna wekelijks zeker twee dagen 'aan het shoppen' is in België. Dit jaar zal het aantal nieuwe Leonardo hotels in België vrijwel zeker naar acht groeien, aldus Bar-El.

Ron Bar-El leidde Mövenpick Amsterdam door de openingsfase. Afgelopen zomer werd hij door het moederbedrijf opzij gezet om in het najaar aan als Regional General Manager Benelux van Leonardo Hotels aan de slag te gaan. Leonardo Hotels runt op dit moment zo'n vijftien hotels in Duitsland, België en Zwitserland.