Renovaties Kasteel De Hooge Vuursche op schema

Renovaties Kasteel De Hooge Vuursche op schema

De renovaties van Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn verlopen volgens planning. Het Koetshuis, gelegen in de bossen van het kasteel van Event Company, is verbouwd tot een unieke vergaderlocatie en ook de eerste fase van de renovatie van de hotelkamers is succesvol afgerond.

Naar verwachting zijn alle achttien kamers van Kasteel De Hooge Vuursche eind 2008 gereed. Alle hotelkamers zijn al te boeken, maar uitsluitend in combinatie met een vergadering, bruiloft of evenement.

De gerenoveerde hotelkamers van het kasteel zijn stijlvol ingericht in de kleuren zwart en taub, met zilverkleurige details. De luxe badkamers zijn voorzien van een rainshower en de suite heeft bovendien een tweepersoons bubbelbad met daarboven een kroonluchter van ontwerpster Annet van Egmond.

Het Koetshuis, met een groot terras in het bos, telt zes vergaderruimtes voorzien van al het zakelijk comfort zoals gratis draadloos internet, smartboards en beamers. Het interieur is strak, met moderne grijstinten en zwart gecombineerd met warme accenten. Het Koetshuis biedt ruimtes voor groepen van zes tot veertig personen.

Event Company exploiteert behalve Kasteel De Hooge Vuursche ook andere monumentale locaties: Landgoed Te Werve in Rijswijk, De Lindenhof in Delft en Landgoed Voorlinden in Wassenaar.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.