Luken in de race voor meer hotels failliet Golden Tulip

Luken in de race voor meer hotels failliet Golden Tulip

Fletcher-baas Chris Luken onderhandelt over de aankoop van nog meer hotels uit de failliete Golden Tulip-keten. Vrijdag werd bekend dat Fletcher de exploitatie van Golden Tulip De Duinen in Noordwijk overneemt. Ook het franchised Tulip Inn in Callantsoog gaat naar Fletcher, per 1 juli.

Het faillissement van Golden Tulip betreft de exploitatie van veertien hotels. Die hotels staan buiten de deal die GT heeft gesloten met Starwood Capital. Topman Haike Blaauw zei eerder op MissetHoreca.nl dat over de nieuwe eigenaar van tenminste vier hotels op korte termijn meer duidelijk wordt.

‘Ook Delft interessant’

Chris Luken van Fletcher sluit niet uit dat nog meer Golden Tulip hotels naar Fletcher gaan. ‘Ze zijn alle veertien interessant. Zelfs naar het Ikea hotel in Delft kijk ik serieus’.

Oude naam terug op gevel

Vrijdagmiddag informeerde Luken het personeel van hotel De Duinen. ‘Ze zijn blij dat er eindelijk duidelijkheid komt na een lange periode van onzekerheid. De mensen reageerden geëmotioneerd toen ze hoorden dat we de vroegere naam van het hotel, De Witte Raaf, in ere herstellen. En uiteraard gaat het Golden Tulip-logo van de gevel, dat wordt Fletcher’.